Prognoza po regijama za 15.07.2018.


Prognoza za 15.07.2018.


Istočna Hrvatska
Djelomice sunčano, popodne uz malu mogućnost za poneki pljusak, uglavnom u Posavini i Podunavlju. Vjetar slab do umjeren sjeverozapadni. Najniža jutarnja temperatura zraka između 16 i 19, a najviša dnvena od 27 do 29 °C.
Središnja Hrvatska
Djelomice sunčano, a uz promjenljivu naoblaku postoji mogućnost za lokalne pljuskove ili kratkotrajnu kišu. Vjetar uglavnom slab. Najniža jutarnja temperatura zraka između 15 i 19, a najviša dnvena od 26 do 28 °C.
Gorski kotar i Lika
Djelomice sunčano, a uz promjenljivu naoblaku vjerojatni su pljuskovi ili povremna kiša. Vjetar uglavnom slab. Najniža jutarnja temperatura zraka između 13 i 16, a najviša dnvena od 22 do 25 °C.
Istra
Umjereno do pretežno oblačno, mjestimice sa slabom kišom, a poslijepodne i pljuskovima i grmljavinom. Puhat će slab do umjeren sjeverozapadnjak i bura. More će biti malo valovito. Najviša dnevna temperatura zraka bit će uglavnom od 27 do 30 °C.
Sjeverni Jadran
Djelomice sunčano, a uz lokalno jači razvoj oblaka mogući su pljuskovi i grmljavina, ponajprije u unutrašnjosti istre i na širem riječkom području. Vjetar slab do umjeren sjeverozapadni i bura. Najniža jutarnja temperatura zraka između 19 i 22, a najviša dnvena od 27 do 30 °C.
Dalmacija
prevladavat će sunčano, suho i vruće. U unutrašnjosti postoji tek mala vjerojatnost za poneki pljusak. Vjetar slab do umjeren sjeverozapadni. Najniža jutarnja temperatura zraka između 20 i 24, a najviša dnvena od 30 do 32 °C.