Prognoza po regijama za 18.11.2018.


Prognoza za 18.11.2018.


Istočna Hrvatska
Umjereno do pretežno oblačno, navečer i u noći mjestimice uz oborinu na granici kiše i snijega. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni i istočni. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom od -2 do 2, a najviša dnevna oko 5 °C.
Središnja Hrvatska
Umjereno do pretežno oblačno i uglavnom suho. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni, u višim predjelima s jakim udarima. Najniža jutarnja temperatura zraka od -2 do 2, a najviša dnevna 5 ili 6 °C.
Gorski kotar i Lika
Pretežno oblačno uz mjestimičnu slabu oborinu na granici kiše i snijega. Vjetar povremeno umjeren sjeveroistočni, ponegdje s jakim udarima. Najniža jutarnja temperatura zraka od -2 do 1, a najviša dnevna od 0 do 3 °C.
Sjeverni Jadran
Umjereno do pretežno oblačno, vjetrovito i uglavnom suho. Puhat će umjerena i jaka bura, podno Velebita s olujnim udarima. Najniža jutarnja temperatura zraka od 4 do 9,u unutrašnjosti oko 1, a najviša dnevna od 7 do 11 °C.
Dalmacija
Umjereno oblačno i razmjerno vjetrovito uz umjerenu i jaku buru, mjestimice s olujnim udarima. Malo kiše moguće je na krajnjem jugu. Najniža jutarnja temperatura zraka od 5 do 10, u unutrašnjosti od 1 do 4, a najviša dnevna od 10 do 15 °C.